Word_friend

Houd vol! Verlenging lockdown t/m 9 februari

online koorles muziekschoolwaterland

Hoewel we er al rekening mee gehouden hadden, werd het gisteren tijdens de persconferentie van minister-president Rutte bevestigd: de lockdown in Nederland wordt minimaal verlengd tot en met 9 februari 2021. Dit betekent dat we contacten moeten beperken en de deuren van de locaties voor jullie gesloten moeten houden. Maar houd vol! We hopen dat met de start van de vaccinatie en grootschalig testen er licht is aan de horizon en we jullie allemaal weer spoedig mogen zien en horen!

Tot die tijd zit niemand stil bij Muziekschool Waterland. De vakdocenten werkzaam in de basisscholen geven zoomlessen aan de kinderen en ontwikkelen nieuwe materialen en methodes. Er worden educatieve video’s gemaakt, lesbrieven, kidspagina’s etc. De kinderen van Watermusic en de schoolkoren spelen en zingen na schooltijd met elkaar via Zoom.

Voor de activiteiten in de vrije tijd zoeken we gezamelijk met dirigenten, koordocenten en cursusdocenten een zo passend mogelijk alternatief, binnen de mogelijkheden die er zijn.