instrumenten

Instrument huren?

Als u nog geen instrument wilt kopen kunt u via “Stichting Klankbordfonds Muziekschool Waterland” ook een instrument huren.

Wat is “Stichting Klankbordfonds”?
Stichting Klankbordfonds verzorgt verhuur van instrumenten aan muziekleerlingen. De verhuur gebeurt op kostendekkende basis. Voor de werkzaamheden die met de verhuur gepaard gaan worden kosten in de huurprijs opgenomen, maar het overige beheer wordt gedaan door het – uit vrijwilligers bestaande – stichtingsbestuur.

U kunt een instrument in principe één jaar huren. Doorhuren is mogelijk wanneer de voorraad instrumenten dat toelaat. Maar: zogenaamde “groei-instrumenten” mag men huren totdat de leerling aan een instrument van volwassen formaat toe is. Sommige instrumenten, zoals violen, zijn in een reeks afmetingen voorhanden. Wanneer dat aan de orde is en voor zover de voorraad dat toelaat, stellen we de leerling in de gelegenheid om zonder extra kosten over te stappen op grotere modellen. Huurprijzen instrumenten per seizoen, tot de zomervakantie:

Accordeon* € 115,-
Altsaxofoon € 212,-
Cello* € 256,-
Contrabas € 256,-
Cornet* € 115,-
Dwarsfluit € 144,-
Dwarsfluit met kromme kop* € 144,-
Gitaar* € 69,-
Harp klein* € 121,-
Harp groot (34 snaren) € 288,-
Hobo € 212,-
Hoorn klein* € 112,-
Hoorn groot € 212,-
Klarinet € 130,-
Tenorsaxofoon € 212,-
Trompet € 115,-
Trombone € 130,-
Viool* € 151,-

De huurprijs wordt in één of in vier termijnen geind middels automatische incasso.

* groei-instrumenten.

Piano’s, electrische gitaren, slagwerk, electronische orgels en keyboards zijn niet in ons verhuurfonds opgenomen

Aanvragen van een huurinstrument
U kunt een huurinstrument aanvragen door een e-mail te sturen naar info@klankbordfonds.nl. Wij reserveren dan een instrument voor u, zolang de voorraad strekt. Mochten we niet aan de vraag kunnen voldoen, dan volgt toewijzing in volgorde van binnenkomst. Vóór de start van het nieuwe schooljaar krijgt u bericht over toewijzing en de afhandeling: afhalen, contract tekenen, e.d.; hiervoor wordt een afspraak gemaakt.

Telefonische informatie via de muziekschooladministratie 0299-427812

Facebooktwitterpinterestmail